Ruby, νέος σταθμός στην ιστορία της σοκολάτας

Ανακοινώσεις - Νέα


Άλλος ένας σταθμός στην ιστορία της σοκολάτας καταγράφεται αυτές τις ημέρες. Οι επιστήμονες σε συνεργασία με έναν διάσημο οίκο σοκολάτας δημιούργησαν ένα τέταρτο είδος, μόλις 80 χρόνια μετά το τελευταίο είδος σοκολάτας.

Πλέον στην οικογένεια του πιο αγαπημένου γλυκίσματος παγκοσμίως μετά την γάλακτος, την υγείας και τη λευκή που παρουσιάστηκε τη δεκαετία του ‘30 , ανήκει η Ruby.

Πρόκειται για μια σοκολάτα που προέρχεται από μία συγκεκριμένη ποικιλία κακάο την οποία επεξεργάστηκαν οι ειδικοί 13 ολόκληρα χρόνια!

Η γεύση και ο χρωματισμός της, είναι απολύτως φυσικά χωρίς καμιά προσθήκη και θα προσφέρει μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία, η οποία δεν είναι πικρή, γαλακτώδης ή γλυκιά.

 Είναι αναζωογονητική και έχει μια ελαφριά, κρεμώδη υφή», εξήγησε ο εμπειρογνώμονας της σοκολάτας και συντάκτης της βιοτεχνίας της κλασσικής βιβλιοθήκης Kennedy Angus Kennedy. «Έχει τόσο ελαφριά και φρουτώδη γεύση που δεν καταλαβαίνεις ότι μασουλάς τη μια σοκολάτα μετά την άλλη, οπότε σημαίνει ότι καταναλωτές θα την απολαμβάνουν περισσότερο ίσως από τα παραδοσιακά είδη σοκολάτας.»







 

περισσότερα άρθρα

Προϊόντα από το E-shop