Cooking For Charity 2017
Ανακοινώσεις - Νέα
Εκλεκτές γεύσεις για καλό σκοπό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι
βρέθηκαν στο Cooking for Charity 2017 που πραγματοποιήθηκε στο
βραβευμένο με χρυσό σκούφο εστιατόριο Treehouse του ξενοδοχείου Ekies.
Με την επιμέλεια του executive chef του Ekies, Δημήτρη Παμπόρη, οι
φιλοξενούμενοι βραβευμένοι σεφ Θοδωρής Παπανικολάου, Pascale Favre
d’Anne και Arnaud Bignon ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στον κόσμο της
υψηλής γαστρονομίας.
H Dn Food υπήρξε αρωγός αυτής της τόσο ξεχωριστής και σπουδαίας προσπάθειας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα έσοδα του Cooking for Charity
ενισχύσαν τη δράση ενός κοινωφελούς ιδρύματος. το Μπορούμε, μια
Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του
περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη
την Ελλάδα.
περισσότερα άρθρα